« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Ciorba dreasa de dovlecei

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Ciorba dreasa de dovlecei Imprimare Email
Scris de Elena Vaduva   

Reteta: Ciorba dreasa de dovlecei

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 dovlecei

=> 1 legatura morcovi

=> 1 radacina patrunjel

=> 2-3 fire de ceapa

=> zeama de la o lamaie sau 1/2 l bors

=> 1 legatura marar

=> 1 legatura patrunjel verde

=> putin unt

=> 1 galbenus, 2 linguri de smantana

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

Cureti si tai marunt zarzavaturile si ceapa si le pui la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-au inmuiat adaugi dovlecii curatati si taiati in rondele potrivit de groase, apoi in sferturi. Ai grija ca dovleceii fierb foarte repede. Adaugi o bucatica de unt, potrivesti de sare, piper si acresti dupa preferinta cu borsul fiert separat. Iei ciorba de pe foc, o dregi cu galbenusul batut cu smantana si presari verdeata tocata.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 23:39
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi