« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Ciorba de vitel a la grec

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Ciorba de vitel a la grec Imprimare Email
Scris de Dorina Sculean   

Reteta: Ciorba de vitel a la grec

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g carne miel

=> 100 g orez

=> 1 ceapa

=> 1 morcov

=> 1 radacina de patrunjel

=> marar

=> 1 ou

=> zeama de lamaie

Prepararea retetei culinare:

Tai carnea in bucati mici pe care le pui la fiert in ape rece. Dupe ce iei spuma, adaugi zarzavatul intreg. Lasi sa fiarba cu tot cu carne si cand zarzavatul este fiert, il scoti si pui orezul. lei ciorba de pe foc si o dregi cu un ou batut amestecat cu zeama de lamaie. La final, adaugi verdeata.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:03
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi