« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Ciorba de mezeluri

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Ciorba de mezeluri Imprimare Email
Scris de Mariana Iscru -   

Reteta: Ciorba de mezeluri

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 morcovi

=> 1 ceapa

=> 10 felii de parizer

=> 3 carnaciori

=> 3 felii de costita

=> 2 ardei grasi

=> 3 linguri bulion sau 2 rosii

=> sare

=>1 legatura patrunjel

=> 1 legatura leustean

=> 1 ou

Prepararea retetei culinare:

Cureti morcovi, ceapa, tai ardeii, morcovii si ceapa si le pui la prajit. Le lasi 'pana devin aurii si apoi adaugi bulion sau rosii. Pui apa la fiert intr-o oala in care adaugi si prajeala, pui putina sare si adaugi mezeluri. Lasi sa fiarba si la final pui verdeturile si dregi ciorba cu ou batut, pe care il pui in oala.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:21
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi