« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Ciorba de linte

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Ciorba de linte Imprimare Email
Scris de Florentina Petrescu, Craiova   

Reteta: Ciorba de linte

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 cana linte inmuiata cu o zi inainte

=> 2 linguri ulei

=> 1 ceapa

=> 2 catei usturoi

=> cimbru

=> sare, piper

=> 2 linguri otet

=> 2 l apa

Prepararea retetei culinare:

Pui apa la fiert si, cand clocoteste, adaugi uleiul, ceapa si usturoiul intregi si sare dupa gust. Fierbi aproximativ 15 minute, apoi scoti ceapa si usturoiul. Adaugi lintea si mai fierbi 20 de minute. Cand este gata, pui otetul si sare, daca mai este necesar si mai fierbi 5-10 minute. Este buna si calda si rece, cu cimbru presarat deasupra.

Notite:
PRET: 3,5 LEI - 1 portie
PREGATIRE: 1 ora si 20 de minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 23:53
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi