« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Ciorba de legume cu busuioc

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Ciorba de legume cu busuioc Imprimare Email
Scris de Nadia Popovici, Bucuresti   

Reteta: Ciorba de legume cu busuioc

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 cani rosii taiate marunt sau 1 cana bulion

=> 1 telina mica

=>  2 morcovi

=> 2 cartofi

=> 1/2 cana de orez

=> 3-4 catei de usturoi

=> 1 ceapa

=> 1 lingurita busuioc

=> 2 dovlecei mai mari taiati

=> 1/2 varza mica

=> 2 cani fasole verde

=>  6-8 cani apa calda

=> 2 linguri ulei

=> 4 linguri apa

=> sare

 

Prepararea retetei culinare:

Tai ceapa marunt o pui la calit in ulei in oala in care vei pregati toata ciorba impreuna cu usturoiul, busuiocul, apoi adaugi cele 4 linguri apa. Intre timp, cureti legumele si tai marunt fasolea verde, varza si morcovii, iar cartofii dovleceii ii tai cubulete; adaugi toate legumele peste ceapa calita, torni cele 6-8 cani de apa si mai fierbi 30 minute. La sfarsit, adaugi orezul rosiile si mai fierbi 15-20 minute. E buna si cu smantana, cand nu e post.

Notite:
PREGATIRE: 1 ora si 25 de minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 23:53
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi