« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Ciorba de gulii cu perisoare si cimbru

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Ciorba de gulii cu perisoare si cimbru Imprimare Email
Scris de Mariuta Pelea, Cluj-Napoca   

Reteta: Ciorba de gulii cu perisoare si cimbru

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 gulie

=> 300 g carne slaba tocata

=> 2 morcovi

=> 1 ceapa mare

=> 1 lingura gris

=> 1 legatura marar, cimbru

=> 1 ardei

=> 250 ml suc de rosii

=> 2 linguri orez

=> 1 ou

=> 100 ml ulei

=> 1 cana bors

Prepararea retetei culinare:

Cureti legumele, trecii gulia si morcovii pe razatoare, tai ceapa marunt si pe toate le pui sa fiarba in apa cu sare. Amesteci camea tocata cu orezul spalat, oul, grisul si un praf de sare si formezi perisoarele. Le pui la fiert langa legume dupa ce acestea au fiert si le lasi sa fiarba impreuna pe foc mic. Dupa ce au fiert toate legumele si perisoarele, torni sucul de rosii, uleiul, borsul si potrivesti gustul de sare. Mai dai ciorba in 2-3 clocote, o dai deoparte, presari mararul verde si cimbrul tocate si o servesti cu smantana.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 23:43
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi