« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Ciorba cu carne de oaie

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Ciorba cu carne de oaie Imprimare Email
Scris de Alexandru Oprisan   

Reteta: Ciorba cu carne de oaie

Ingredientele retetei culinare:

=> 800g carne de oaie

=> 3l apa

=> 250g morcovi

=> 100g bulion

=> 200g ceapa

=> 300g cartofi

=> 160g ardei gras

=> 100g telina radacina

=> o legatura patrunjel si telina verde

=> 5g sare de lamaie (otet)

=> 100g albitura

=> 100ml ulei

=> 300g rosii

=> 150g varza alba

=> sare

=> o legatura mare de leustean

Prepararea retetei culinare:

Carnea se portioneaza, se opareste, se spala in cateva ape reci si se pune la fiert in apa cu sare. Se spumeaza, dupa care se adauga ceapa taiata marunt. Zarzavaturile curatate si spalate se taie in forme regulate si se inabusa in ulei cu adaos de apa. cand carnea este fiarta pe jumatate, se adauga zarzavaturile inabusite, varza taiata fideluta, cartofii curatati si taiati in cuburi. Se continua fierberea circa 30 de minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga rosiile si bulionul. Se potriveste gustul de sare si sare de lamaie sau otet.

Notite:

Se serveste fierbinte cu verdeata taiata marunt (leusteanul, patrunjel, telina verde).

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:28
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi