« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Bors de peste

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Bors de peste Imprimare Email
Scris de Doinita Asavoaiei, Iasi   

Reteta: Bors de peste

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 crap mai mic (cu tot cu cap)

=> 3-4 rosii proaspete sau din conserva

=> 3 morcovi

=> 3 cartofi

=> sare

=> 3 cepe

=> 1 radacina de pastarnac

=> 1 radacina de patrunjel, 1 legatura de leustean

=> patrunjel verde

=> 1 l bors

Prepararea retetei culinare:

Cureti pestele de solzi, il speli si il tai in bucati mai mari. Separat, tai zarzavatul si cartofii cubulete si le fierbi intr-o cratita in apa cu sare. Dupa ce au dat in cateva clocote, pui bucatile de peste si iei spuma care se formeaza la fiert. Adaugi rosiile decojite si mai lasi 15 minute sa fiarba iar aproape de final adaugi si borsul.

Notite:
PREGATIRE: 60 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 23:44
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi