« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Bors de miel cu galuste de faina

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Bors de miel cu galuste de faina Imprimare Email
Scris de Viorica Tanase   

Reteta: Bors de miel cu galuste de faina

Ingredientele retetei culinare:

BORSUL:

=> 1/2coaste de miel

=> 2 morcovi

=> 1 ceapa

=> 1 l bors

=> 1 legatura leustean

=> sare

GALUSTELE:

=> 1 ou

=> 1 lingura untura

=> 3 linguri faina

=> sare

 

 

Prepararea retetei culinare:

Speli carnea, o tai bucatele si o pui la fiert cu 2 si 1/2 l de apa. Cureti morcovul si ceapa, dai morcovul pe razatoare, tai ceapa marunt si le adaugi in oala dupa ce ai luat spuma, iar carnea e pe jumatate fiarta. Separat, pui la fiert borsul, apoi faci galustele: freci untura cu oul pana cand compozitia devine ca o crema, adaugi faina in ploaie si sare dupa gust. Torni borsul fiert in oala, dai intr-un clocot, apoi iei cate o lingurita din compozitia de galuste si-i dai drumul in zeama. Faci astfel toate galustele si dupa ce au fiert 2-3 minute, potrivesti gustul de sare, iei oala de pe foc si presari leusteanul tocat.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:25
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi