« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Bors de legume

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Bors de legume Imprimare Email
Scris de Iuliana Tudorache   

Reteta: Bors de legume

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 morcovi

=> 1 radacina patrunjel

=> 1 ceapa

=> 2 cartofi

=> 2 dovlecei

=> 1 ceasca fasole verde si mazare

=> 250 g rosii decojite in suc de rosii

=> 3-4 felii de costita afumata

=> 1-2 linguri ulei

=> 1 legatura patrunjel

=> sare

=> Delikat Bors Magic

Prepararea retetei culinare:

  • Toate legumele le cureti si le speli. Morcovii, patrunjelul si ceapa se toaca si le pui la fiert intr-o oala cu 2 l apa si un praf de sare.
  • Lasi sa fiarba 15 minute si dupa aceea adaugi fasolea verde, mazarea si cartofii taiati cubulete. Spumezi, acoperi cu un capac si lasi sa fiarba 30 minute. Intre timp tai costita in cubulete si le prajesti.
  • O adaugi apoi in supa, pui si dovleceii taiati rondele si apoi rosiile taiate cubulete si sucul de rosii.
  • Acresti cu Delikat Bors Magic si lasi supa sa fiarba. Poti servi supa cu patrunjel verde tocat marunt.
Notite:
PRET: 10 LEI - 4 portii
PREGATIRE: 70 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:14
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi