« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Bors de ardei umpluti cu orez

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Bors de ardei umpluti cu orez Imprimare Email
Scris de Constantin Anitoaiei   

Reteta: Bors de ardei umpluti cu orez

Ingredientele retetei culinare:

=> 6 ardei grasi

=> 4 cepe potrivite

=> 1 morcov

=> 1/4 telina

=> 1 lingura pasta de tomate

=> 3 rosii

=> 100 ml ulei, 100 g orez,

=> marar, patrunjel

=> sare, piper

=> bors dupa gust, 2 l apa

Prepararea retetei culinare:

Morcovul si telina le razui, tai cepele marunt si pe toate le inabusi in ulei. Adaugi orezul, stingi cu pasta de tomate dizolvata in putina apa. Lasi sa scada la foc mic dupa ce ai potrivit de sare si piper. Cureti ardeii, ii umpli cu amestecul de orez si ii capacesti cu o bucatica de rosie. Ii pui sa fiarba in 1/2 l apa si restul de rosii taiate fideluta decojite si fara seminte. Dupa ce au fiert, torni borsul clocotit, lasi sa dea in clocot 2-3 minute. Aduci la masa cu marar si patrunjel tocat fin.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:22
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi