« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Retete ciorba - Bors cu legume umplute

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete ciorba - Bors cu legume umplute Imprimare Email
Scris de Mioara Visan, Urziceni   

Reteta: Bors cu legume umplute

Ingredientele retetei culinare:

=> 2-3 oase

=> 600 g carne macra

=> 100 g orez

=> 6 ardei grasi (mai mici)

=> 1 lingura ulei

=> marar, leustean si patrunjel

=> 3 dovlecei

=> cateva rosii

=> 2-3 oua

=> 2-3 cepe

=> 1 l bors

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

Pui oasele la fiert in apa cu sare si o ceapa tocata astfel incat sa obtii o supa. Intre timp treci carnea de doua ori prin masina de tocat, prima data simpla, a doua oara impreuna cu ceapa ramasa, taiata si calita putin cu o lingura de grasime. Adaugi orezul oparit, o parte din verdeata taiata marunt, sare, piper si albusurile batute. Amesteci si cu aceasta compozitie umpli ardeii grasi curatati si dovleceii curatati si taiati in jumatate, carora le-ai scos miezul. Asezi legumele umplute intr-un vas larg peste care torni supa de oase si lasi sa fiarba incet timp de o ora. Adaugi rosiile curatate de pielita si seminte si taiate marunt, borsul fiert separat, sare dupa gust, leusteanul taiat marunt si mai lasi sa dea intr-un clocot. Dupa ce iei oala de pe foc, dregi borsul cu galbenusurile amestecate cu verdeata ramasa tocata.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 23:43
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi