« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete ciorba Reteta ciorba - Ciorba de miel cu salata

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Reteta ciorba - Ciorba de miel cu salata Imprimare Email

Reteta: Ciorba de miel cu salata

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g coaste de miel
=> 2 salate 
=> 3 legaturi ceapa verde 
=> 2 legaturi patrunjel
=> 1 legatura leustean
=> 1 legatura usturoi verde
=> 3 oua
=> ulei
=> otet
=> sare 

Prepararea retetei culinare:

Cureti carnea de pielite, o speli, o tai si o fierbi in apa rece cu sare. Iei spuma ori de care ori e nevoie. Speli salata si usturoiul, tai salata fideluta si usturoiul marunt si le adaugi in oala cand carnea este aproape gata. Tai marunt si ceapa, o calesti putin in ulei si o adaugi in ciorba. Mai lasi putin sa fiarba, tragi oala de pe foc, o lasi putin sa se racoreasca si o dregi cu ouale batute. Potrivesti de sare si otet, o dai iar intr-un clocot si la final presari patrunjel si leusteanul tocate.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Joi, 06 Ianuarie 2011 00:27
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi