« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Varza musceleana cu sloi

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Varza musceleana cu sloi Imprimare Email
Scris de Mirela Stalcovici   

Reteta: Varza musceleana cu sloi

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 verze noi

=> 1 ceapa

=> 1 legatura marar

=> sare, piper

=> 3 linguri bulion

=> carne afumata de la garnita
(sloi cum i se spune in zona noastra)

=> untura de la carne

Prepararea retetei culinare:

Incingi untura si in ea adaugi varza tocata marunt impreuna cu ceapa spalata, curatata si taiata fideluta. Adaugi o ceasca de apa si calesti la foc mic timp de o ora varza. Cand este aproape gata, pui peste ea carnea de la garnita, apoi mararul tocat si bulionul. Potrivesti de sare si dai la cuptor 10-15 minute. Traditional, se consuma cu mamaliga calda.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:37
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi