« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Tocanita picanta

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Tocanita picanta Imprimare Email
Scris de Gabriela Deminov, Galati   

Reteta: Tocanita picanta

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne de porc

=> 2 carnati semi-afumati

=> 500 g ciuperci proaspete

=> 4 rosii

=> 2 cepe

=> 3 linguri pasta de tomate

=> 1 legatura patrunjel

=> Delikat Picant

=> ulei

 

Prepararea retetei culinare:

Tai carnea in bucati mai mari si o condimentezi pe toate partile cu Delikat Picant, care va da mancarii un gust usor picant si absolut delicios! O rumenesti apoi usor in ulei. Din cand in cand o stropesti cu apa calduta. Separat, calesti ceapa. Adaugi ciupercile taiate felii si dupa cateva minute pui si rosiile taiate cubulete. Adaugi pasta de tomate dizolvata intr-o cana cu apa calduta. In acest sos pui bucatile de carne si carnatii, taiati bucati si rumeniti de asemenea. Lasi la cuptor 10-15 minute, dupa care adaugi patrunjelul tocat marunt. Servesti cu mamaliguta si, de ce nu, cu putin mujdei de usturoi.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:29
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi