« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Tocanita de vita

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Tocanita de vita Imprimare Email
Scris de Elena Lazar   

Reteta: Tocanita de vita

Ingredientele retetei culinare:

=> 600 g carne vita

=> 2 cepe rosii

=> 1 lingura untura

=> 1 ardei gras verde

=> 1-2 foi de dafin

=> 2 rosii

=>  sare, piper

=> 100 ml vin alb

=> 2 catei usturoi

Prepararea retetei culinare:

Pui untura intr-o tava si o topesti 2 minute la 300 W. Tai ceapa marunt si o calesti pana cand devine sticloasa, 3 minute la 500 W. Cureti carnea de pielite si o tai cuburi impreuna cu usturoiul tocat, sarea si piperul, dupa gust. Torni atata apa cat sa acopere carnea si o fierbi 15 minute la 500 W, sub capac. Scoti tava, adaugi ardeiul, vinul, rosiile decojite, foile de dafin si mai lasi 10 minute in cuptor, fara capac. Se serveste cu cartofi fierti in apa cu sare.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:30
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi