« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Tocana de miel cu tarhon si Biovegetal

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Tocana de miel cu tarhon si Biovegetal Imprimare Email
Scris de Alina Ionas, Arad   

Reteta: Tocana de miel cu tarhon si Biovegetal

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne de miel

=> 2 legaturi ceapa verde

=> 7 linguri ulei

=> 1 lingurita boia

=> 1 lingura faina

=> 250 g smantana

=> 1 lamaie mare

=> 3 legaturi tarhon

=> 1-2 linguri condiment Biovegetal

 

Prepararea retetei culinare:

Ceapa tocata marunt se caleste putin in ulei, se adauga boiaua si 1 lingura Biovegetal. Se inabusa, adaugand cate putina apa pana cand se inmoaie carnea. Cand carnea este gata, se adauga smantana frecata in prealabil bine cu faina, 2 linguri apa rece si tarhonul tocat marunt. Se lasa sa dea cateva clocote, apoi se adauga zeama de lamaie si, dupa gust, 1-2 lingurite condiment Biovegetal.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:25
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi