« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Sos de pui cu smantana

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Sos de pui cu smantana Imprimare Email
Scris de Silvia Korosi, loc. Timisoara   

Reteta: Sos de pui cu smantana

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg de pulpe

=> 500 g smantana

=> 150 g unt

=> sare dupa gust

=> 1 foaie dafin

=> 2 linguri faina

Prepararea retetei culinare:

Speli carnea, o pui la fiert, bucatile sa fie nici mari, nici mici, potrivite. Lasi sa fiarba cam 20-30 minute. Dupa ce carnea a fiert, adaugi smantana si lasi la foc mic. Dupa 5-7 minute pui untul topit si amesteci incet, la foc mic. Peste 5 minute subtiezi cele doua linguri de faina in putina apa si torni in cratita.
Lasi putin sa fiarba, adaugi sare si piper dupa gust.

Notite:
PRET: 18 LEI - 6 portii
PREGATIRE: 50 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:40
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi