« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Sarmale cu raci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Sarmale cu raci Imprimare Email
Scris de Marinela Milos   

Reteta: Sarmale cu raci

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne tocata (amestec vita si porc)

=> 4 cepe mari

=> 1 cana orez

=> sare, piper

=> foi de dafin

=> bulion

=> o bucata sunca afumata

=> 1 varza mare murata

=> 20 ardei (raci)

=> 2 oua

=> boabe de piper

 

 

Prepararea retetei culinare:

Tai sunca cubulete, o prajesti, iar in uleiul ce-l las, calesti ceapa. Soriciul il pastrezi si-l adaugi  in oala cu sarmale. Amestecu carnea cu ceapa calita, cu un ou, sare, piper, cu orezul. Infasori sarmalele, tai ardeii, ii cureti de seminte si ii umpli (ca la ardeii umpluti). Pui frunze de varza pe fundul oalei, poi alternezi, un rand de sarmale, unul  de raci, pui bulionul, boabe de piper, foi de dafin, soriciul de la sunca, acoperi cu alte frunze de varza, adaugi apa si le fierbi la foc potrivit 3-4 ore. Cand scade apa, mai adaugi apa calduta. Cand sunt gata, opresti focul si le dregi cu ou.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 19 Ianuarie 2011 15:10
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi