« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Saramura de porc

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Saramura de porc Imprimare Email

Reteta: Saramura de porc

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 felii ceafa de porc ( circa 2-3 cm grosime )

=> 2 rosii

=> 2 catei de usturoi

=> 1 ardei iute

=> 1 leg. patrunjel

=> 1 leg. tarhon

=> 1 lingura mustar

=> 1 lingura cimbru macinat

=> 1 lingurita rasa boia de ardei dulce

=> 2-3 linguri ulei

=> sare si piper

 

Prepararea retetei culinare:

Puneti feliile de carne intr-un castron, presarati-le cu piper, cimbru si boia, adaugati mustar, stropiti-le cu ulei si amestecati-le. Frigeti-le pe o tabla incinsa pe care ati presarat sare grunjoasa, pana cand se patrund si se rumenesc bine pe ambele parti. Puneti la fiert intr-o cratita 300ml apa si cand aceasta incepe sa fiarba in clocot, puneti in cratita rosiile taiate in felii, ardeiul iute, usturoiul, patrunjelul si tarhonul, tocate marunt. Luati cratita de pe foc si puneti in aceasta feliile de ceafa, imediat ce le-ati luat de pe tabla pe care s-au fript, fara a le scutura de sare. Acoperiti cratita cu un capac si lasati 10 minute sa se inabuse.

Notite:

Serviti feliile de ceafa cu felii de rosii si cu saramura formata in cratita.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:49
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
0 #1 VLADUT 11-11-2013 19:26
:angry-red PIZZA ANS
Citat
 

Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi