« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Rulouri din carne de vitel cu orez si ciuperci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Rulouri din carne de vitel cu orez si ciuperci Imprimare Email
Scris de Roxana Pantiru   

Reteta: Rulouri din carne de vitel cu orez si ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg carne de vitel

=> 200g orez

=> 200-300 g ciuperci

=> 2 cepe

=>piper

=> sare

=> bulion

=> patrunjel

=> cateva picaturi de suc de lamaie

=> ulei

=> 1 pahar de vin alb

 

Prepararea retetei culinare:

Se bate carnea ca pentru snitele, iar orezul fiert se amesteca cu ciupercile calite in prealabil in ulei impreuna cu ceapa. Se adauga sarea, piperul si va rezulta umplutura. Carnea bine batuta se pudreaza cu putina sare si se pune o lingura de umplutura. Se ruleaza, se prinde cu o scobitoare. Intr-o tava mai inalta, unsa cu ulei, se pun rulourile pe randuri, se toarna bulionul amestecat cu vin peste ele, se presara verdeata, putin ulei si lamaie. Se lasa la cuptor circa 35-40 minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:46
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi