« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Rulada de porc cu omleta

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Rulada de porc cu omleta Imprimare Email
Scris de Anamaria Barna   

Reteta: Rulada de porc cu omleta

Ingredientele retetei culinare:

=> 800 g muschi porc

=> 100 g sunca afumata

=> 200 g ciuperci

=> 2 oua

=> ulei

=> 1 lingura cascaval ras

=> 1 catel usturoi

=> rozmarin macinat

=> vin alb sec

=> sare si piper

Prepararea retetei culinare:

Carnea o speli, o scurgi, o tai pe lungime, astfel incat sa obtii o felie de carne care se poate rula. Bati cu ciocanul niste snitel, apoi condimentezi si lasi deoparte. Bati ouale, adaugi cascavalul ras, apoi sarezi, piperezi si o prajesti in putin ulei, la fel ca o omleta. Separat, amesteci ciupercile si usturoiul, le calesti in putin ulei la foc mic. Incingi cuptorul. Pe felia de carne asezi uniform feliile de sunca afumata, omleta si
ciupercile, apoi rulezi si o legi cu o sfoara in spirala. Presari sare, piper, rozmarin, o ungi cu ulei si stropesti cu vin alb. Dai la cuptor aproximativ o ora, iar inainte de a fi gata tai sfoara si o scoti. Tai felii si o servesti calda, ornata cu ciuperci si patrunjel verde.

Notite:
PRET: 30 LEI - 8 portii
PREGATIRE: 1 ora si 15 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:31
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi