« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Rulada cu carne si mazare

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Rulada cu carne si mazare Imprimare Email
Scris de Loredana Cenuse, Dr. Tr. Severin   

Reteta: Rulada cu carne si mazare

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne porc macra

=> 500 g carne tocata de vita

=> 200 g mazare boabe

=> 2 cepe

=> 1 ou

=> sare

=> piper

=> foi de dafin

Prepararea retetei culinare:

Speli pulpa de porc si o tai ca sa formezi o foaie nu foarte groasa (2 cm). Cureti ceapa, ospeli si o toci marunt. Carnea tocata o pui la prajit intr-o tigaie. Cand este gata o scoti si in acelasi ulei pui ceapa la calit. Dupa ce se rumeneste o pui peste carnea tocata prajita. Mazarea o pui la fiert 20 minute, dupa care o pui peste tocatura. Amesteci cu oul fiert tare si taiat cubulete, sare si piper, dupa preferinta. Peste pulpa de porc pui compozitia obtinuta. Rulezi, apoi legi cu sfoara, sa nu se desfaca in cuptor. Ungi cu ulei rulada si o pui intr-o cratita inalta, cu cateva boabe de piper, foi de dafin si lasi la cuptor circa 30-40 minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:36
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi