« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Posetute cu carne

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Posetute cu carne Imprimare Email
Scris de Ildiko-Maria Molnos   

Reteta: Posetute cu carne

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 felii groase cotlet fara os

=> 2 linguri ulei

=> 100 ml smantana

=> 1 ou

=>  1 ceapa rosie

=> 50 g carnati afumati

=>  sare, boia

=> busuioc

Prepararea retetei culinare:

Spleli feliile de carne, le tai "buzunare", bati usor cu ciocanul sa nu se rupa carnea. Condimentezi cu sare, boia si busuioc. Umpli buzunarele cu carnatii taiati felii si ceapa taiata marunt. Fixezi cu scobitoarea. Intr-un vas termorezistent incalzesti uleiul timp de 3 minute la caldura maxima. Treci posetutele cu carne prin ulei, presari din nou boia si busuioc, apoi acoperi vasul si il pui in cuptorul dat la maxim pentru 20 minute. La jumatatea timpului, intorci carnea. Dupa cele 20 de minute, scoti carnea din zeama fierbinte si amesteci zeama cu oul cu smantanana. Sosul il torni peste carne si servesti cu orez.

Notite:
Sa nu reincalzesti mancarea, deoarece oul va deveni omleta.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:31
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi