« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Porc cu conopida

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Porc cu conopida Imprimare Email
Scris de Ionela Anghel, loc. Dobrotesti   

Reteta: Porc cu conopida

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne porc tocata

=> 1 conopida

=> 200 g slanina afumata

=> 3-4 oua rascoapte

=> 50 g cascaval ras

=> 1 ceapa

=> 1 rosie

=> 1 ardei

=> 100 g smantana

=> sare, piper, boia

Prepararea retetei culinare:

Topesti carnea de porc tocata. Pui deasupra o rosie taiata in patru si un ardei taiat fasii. Condimentezi dupa gust. Intr-o cratita asezi straturi de conopida fiarta, carne tocata si rondele de oua, acoperi cu smantana amestecata cu cascaval ras si dai la cuptor.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:32
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi