Scris de Dorina Sculean
|
Reteta: Piept de vitel umplut
Ingredientele retetei culinare:
=> piept de vitel
=> ceapa tocata
=> unt
=> miez de paine
=> apa
=> lapte
=> parizer de pui sau sunca slaba
=> patrunjel verde
=> cimbru si usturoi
=> ulei
|
|
|
Prepararea retetei culinare:
Desprinzi cu grija muschiul de la pieptul de vitel in asa fel incat sa se formeze un buzunar pe care il umpli cu: ceapa tocata si inabusita in unt, miez de paine inmuiat in lapte, parizer de pui sau sunca slaba tocata marunt, patrunjel verde. Cosi buzunarul, presari carnea cu cimbru si usturoi si o pui intr-o tava cu putina apa si margarina sau ulei. Dai la cuptor la foc potrivit, avand grija sa stropesti carnea din cand in cand cu zeama din tava. La masa, ai grija sa scoti ata. Merge cu diverse garnituri de legume.
|
|
Notite:
Pofta buna!
|
|
Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:20 |