« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Perisoare din ficat cu smantana

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Perisoare din ficat cu smantana Imprimare Email
Scris de Smaranda Duta, Oltenita   

Reteta: Perisoare din ficat cu smantana

Ingredientele retetei culinare:

=> 400 g ficat

=> 100 g slanina afumata

=> 150 g ceapa

=> 200 ml ulei

=> 300 g smantana

=> 3 oua

=> 2 legaturi verdeata

=> 50 g faina

=> 50 g bulion

=> 25 g sare, 1 g piper

Prepararea retetei culinare:

Ceapa o cureti, o speli, o tai marunt si o calesti intr-un vas cu ulei fierbinte. Ficatul il oparesti, apoi il dai prin masina de tocat impreuna cu slanina afumata si ceapa calita. Adaugi ouale, verdeata spalata si tocata marunt, sarea si piperul macinat. Amesteci bine compozitia din care formezi perisoarele, le treci prin faina si le prajesti intr-o tigaie cu ulei fiebinte. In uleiul ramas, calesti faina si stingi cu bulion, supa de oase sau apa fierbinte. Potrivesti de sare si lasi la fiert cam 15 minute. Strecori in vasul cu periosoarele prajite si le fierbi circa 20 minute. La masa se poate pune la fiecare portie cate o lingura de smantana.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:35
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi