« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Pastrama de capra cu smantana condimentata

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Pastrama de capra cu smantana condimentata Imprimare Email

Reteta: Pastrama de capra cu smantana condimentata

Ingredientele retetei culinare:

=> pastrama

=> putin ulei

=> 1 lingura bulion

=> apa

=> delikat

=> piper macinat

=> 300mlsmantana

=> 2 linguri mustar dulce

=> 2 linguri mujdei de usturoi

=> sare

Prepararea retetei culinare:

Frigi pastrama pe ambele parti intr-o tigaie inalta cu putin ulei. Stingi cu o lingura de bulion subtiat cu apa in care se adauga putin delikat si piper macinat. Acoperi cu apa si fierbi acoperit la foc mic. Pana se patrunde bine, se pregateste smantana: 300ml smantana se amesteca cu 2 linguri mustar dulce, 2 linguri mujdei de usturoi, putina sare si verdeata tocata. Se scoate carnea pe un platou, iar sosul ramas se amesteca incet cu smantana condimentata si se toarna deasupra.

Notite:

Se serveste cu mamaliguta calda.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:50
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
-1 #1 Guest 10-11-2009 16:31
:Pirate:
Citat
 

Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi