« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Ostropel de pui

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Ostropel de pui Imprimare Email
Scris de Cristina Popa   

Reteta: Ostropel de pui

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 pulpa de pui

=> 1 lingura ulei

=> 3 cepe verzi

=> 1/2 lingura faina

=> 1 lingura bulion

=> 2 linguri otet de vin

=> 2 catei usturoi

=> sare

=> piper boabe (negru, rosu, verde, dupa gust)

=> 1 frunza dafin

=> Delikat Gust de Gaina

á

Prepararea retetei culinare:

Cureti carnea, o tai in doua si rumenesti bucatile in ulei. Adaugi cepele taiate rondele subtiri, faina si amesteci pana incepe sa se rumeneasca.
Stingi cu putina apa. Mai adaugi o lingura de bulion, usturoiul, sare, piper, dafinul si Delikat Gust de Gaina si fierbi pana ce puiul este destul de fraged.
Cand este aproape gata, adaugi otetul. Lasi sa mai dea un clocot.
Sosul trebuie sń fie potrivit de scazut.

Notite:
PRET: 8 LEI - 2 portii
PREGATIRE: 45 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:36
 

Adaug─â comentariu


Codul de securitate
Actualizeaz─â


Pastrare gutuie

á...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

á...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

á...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

á...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi