« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Muschi de vita cu ceapa coapta

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Muschi de vita cu ceapa coapta Imprimare Email

Reteta: Muschi de vita cu ceapa coapta

Ingredientele retetei culinare:

=> 700g muschi de vita;

=> 4 cepe;

=> 16 cuisoare;

=> 1 lingurita rasa piper verde;

=> 4-5 linguri ulei de masline;

=> 1 lingura mustar;

=> 50 g unt;

=> 1 legatura marar;

=> 4 linguri coniac;

=> sare.

Prepararea retetei culinare:

Taiati muschiul de vita in 4 bucati egale, ungeti-le cu ulei, apoi tavaliti-le prin piperul verde proaspat macinat. Curatati ceapa, spalati-o si crestati-o in 4 in partea de deasupra. Infigeti in fiecare ceapa cate 4 cuisoare si infigeti in fiecare crestaturile facute cate o lingura de ulei. Puneti bucatile de carne stropite cu coniac si cepele pe gratar si frigeti-le aproximativ 20 de minute intorcandu-le pe toate partile pana se rumenesc si se frig bine. Serviti cate o bucata de muschi si o ceapa coapta, la o portie, alaturi de salata verde si felii de rosii.

Notite:

Puneti pe fiecare bucata de muschi, imediat dupa ce l-ati luat de pe gratar, cate un cubulet de unt si putin marar tocat marunt.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:47
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi