« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Musaca de paste cu carne

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Musaca de paste cu carne Imprimare Email
Scris de Elena Postelnicu   

Reteta: Musaca de paste cu carne

Ingredientele retetei culinare:

=> 300 g paste (fundite, macaroane, scoici)

=> 500 g carne tocata

=> 3 cepe

=> 100 ml ulei

=> sare, piper

=> 4 rosii

=> 5 oua

=> 400 ml lapte

=> 2 linguri faina

=> 100 g cascaval

Prepararea retetei culinare:

Fierbi pastele in apa cu sare 10 minute, apoi le pui intr-o strecuratoare, le treci sub un jet de apa rece si le lasi sa se scurga. Cureti ceapa, o tai marunt, o calesti, adaugi rosiile decojite si taiate bucatele si lasi sa scada zeama. Amesteci apoi pastele cu carnea tocata, 3 oua si sosul de rosii, potrivesti de sare si piper si asezi compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Bati ouale ramase cu laptele si faina, torni compozitia in tava, razi cascavalul si dai totul la cuptor pentru 30 de minute.

Notite:
PREGATIRE: 50 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:16
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
-1 #1 Guest 02-06-2011 17:30
:ooo: :o
Citat
 

Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi