« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Musaca de pastai

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Musaca de pastai Imprimare Email
Scris de Elena Anton, Suceava   

Reteta: Musaca de pastai

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg pastai

=> 1/2 kg carne tocata

=> 5 cepe

=> 200 ml ulei

=> 9 oua

=> sare, piper

=> 3 linguri ketchup picant

 

Prepararea retetei culinare:

Fierbi pastaile, le strecori si le lasi la racit. Toci ceapa, o calesti in ulei, adaugi si carnea tocata si o amesteci pana ce isi schimba putin culoarea, apoi o lasi la racit. Dupa ce s-a racit, amesteci compozitia de carne si ceapa cu 4 oua, sare si piper dupa gust. Ungi o tava mai mare cu ulei, asezi un strat de pastai, presari umpic de sare, apoi compozitia de carne si iarasi un strat de pastai, apesi putin cu mana, torni ouale ramase batute cu ketchup. Dai musacaua la cuptor pentru 40 de minute la foc potrivit.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:16
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi