« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Miel marinat, cu sos de vin rosu

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Miel marinat, cu sos de vin rosu Imprimare Email

Reteta: Miel marinat, cu sos de vin rosu

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne de miel

=> 1 lamaie

=> 1 legatura ceapa verde

=> 200 g bulion

=> 200 g smantana

=> 1 catel de usturoi

=> 300 ml vin rosu

=> 1 legatura marar

=> tarhon

=> sare

=> piper

=> 100 ml ulei

Prepararea retetei culinare:

Speli foarte bine carnea, o tai in portii, apoi maruntesti ceapa si mararul, pisezi usturoiul, le amesteci cu vinul, uleiul, sare dupa gust si zeama de lamaie. Asezi carnea intr-o tava mai inalta care intra in aragaz, torni marinata peste carne si lasi la rece sa se patrunda pana a doua zi. In ziua urmatoare, opresti jumatate din marinata si dai tava cu carne la cuptor. Amesteci apoi marinata ramasa cu bulionul, smantana si tarhonul tocat, torni acest nou sos peste carne numai cand este bine patrunsa si o mai dai la cuptor pentru cateva minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:43
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi