« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Miel cu macris

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Miel cu macris Imprimare Email
Scris de Irina Madgeriu   

Reteta: Miel cu macris

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne de miel

=> 1 kg macris

=> 1 lingura faina

=> 2-3 linguri de untura

=> 2 linguri condiment Biovegetal

=> 2 legaturi ceapa verde (sau 2-3 cepe uscate)

=> 3 linguri bulion

=> 2 linguri tarhon tocat

=> 2-3 felii lamaie

 

Prepararea retetei culinare:

Carnea se spala si se portioneaza, apoi se rumeneste putin in untura, impreuna cu ceapa taiata marunt. Se da la o parte de pe foc si se adauga faina, bulionul, putina apa, condimentele. Se pregateste macrisul: se alege, se spala in mai multe ape, se opareste putin, se scurge apa si se adauga in cratita cu carne. Se acopera cratita si se da la cuptor 30 minute. Cand este aproape gata, se scoate cratita, se adauga tarhonul tocat, feliile de lamaie (stoarse in mancare), se gusta si se mai adauga condiment sau sare dupa gust. Se mai lasa cratita la cuptor 10 minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:25
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi