« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Iepure cu ananas

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Iepure cu ananas Imprimare Email
Scris de Ana Stretcu, Braila   

Reteta: Iepure cu ananas

Ingredientele retetei culinare:

=> carne de iepure

=>  ulei

=> sare

=> piper

=> mustar

=> 250 g orez

=> 1 cutie compot ananas, taiat bucati

=> 100 g stafide

Prepararea retetei culinare:

Tai carnea in bucati si le prajesti in ulei. Cand sunt bine rumenite, adaugi mustarul, sarea, piperul. Amesteci, acoperi cu capac, lasi sa fiarba 30 minute la foc mic. Adaugi 3 sferturi din bucatile de ananas bine scurse. Fierbi orezul cu apa, sarea si stafidele si, cand e fiert, adaugi restul de bucati de ananas. Pentru a servi, pui orez pe un platou rotund, asezi deasupra bucatile de iepure si servesti cu sos.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:30
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi