« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Gogosari cu carne

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Gogosari cu carne Imprimare Email

Reteta: Gogosari cu carne

Ingredientele retetei culinare:

=> gogosari

=> umplutura pentru sarmale

=> smantana

=> putin malai

 

Prepararea retetei culinare:

Speli bine gogosarii. Cu un cutit bine ascutit se inteapa cotorul de jur imprejur, se roteste cotorulpana iese din gogosar, cu grija pentru a nu mari prea mult gura gogosarului. Se curata de seminte si apoi se umplu cu umplutura clasica de sarmale la care nu uitati sa adaugati 1 lingura malai. Umplutura trebuie sa fie din carne de porc si vita in parti egale. Carnea se baga in gogosari indesandu-se cat mai bine, prin pliurile gogosarilor pentru a nu ramane goluri. In cratita se pun tije de telina, patrunjel sau marar si apoi se pun gogosarii.

Notite:
Se servesc cu smantana.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:48
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi