Scris de Trif Claudia
|
Reteta: Ficatei de pasare cu ciuperci
Ingredientele retetei culinare:
=> 1/2 kg ficatei de pasare
=> 2-300 g ciuperci
=> 1 ceapa
=> 100g kaizer
=> 150ml ulei
=> o cescuta cu vin alb
=> 1 legatura de patrunujel
|
|
Prepararea retetei culinare:
Cureti si toci ceapa pe care o pui la prajit in ulei. Adaugi kaizerul taiat marunt si ciupercile taiate. Le lasi timp de 10 minute, sa se caleasca impreuna. In alta tigaie pui putin ulei sa se incalzeasca si adaugi ficatul bine curatat si taiat bucati mai mici. Dupa ce s-a rumenit bine pe toate partile adaugi bucatele de ficatpeste ceapa, torni si vinul si lasi sa fiarba la foc domol pentru 15 minute. La sfarsit presari verdeata.
|
|
Notite:
Portii: 3-4
Pregatire: 15 minute
Fierbere: 45 de minute
Pofta buna!
|
|
Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:47 |