« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Ficatei de pasare cu ciuperci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Ficatei de pasare cu ciuperci Imprimare Email
Scris de Trif Claudia   

Reteta: Ficatei de pasare cu ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 kg ficatei de pasare

=> 2-300 g ciuperci

=> 1 ceapa

=> 100g kaizer

=> 150ml ulei

=> o cescuta cu vin alb

=> 1 legatura de patrunujel

Prepararea retetei culinare:

Cureti si toci ceapa pe care o pui la prajit in ulei. Adaugi kaizerul taiat marunt si ciupercile taiate. Le lasi timp de 10 minute, sa se caleasca impreuna. In alta tigaie pui putin ulei sa se incalzeasca si adaugi ficatul bine curatat si taiat bucati mai mici. Dupa ce s-a rumenit bine pe toate partile adaugi bucatele de ficatpeste ceapa, torni si vinul si lasi sa fiarba la foc domol pentru 15 minute. La sfarsit presari verdeata.

 

Notite:

Portii: 3-4
Pregatire: 15 minute
Fierbere: 45 de minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:47
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi