« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Evantai de vinete

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Evantai de vinete Imprimare Email

Reteta: Evantai de vinete

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 vinete mai mici

=> 2 cepe mari

=> 2 rosii mari

=>200g sunca sau kaiser

=>sare

=> piper

=>200g cascaval

Prepararea retetei culinare:

Se spala vinetele si se taie evantai (atentie! nu se decojesc!), se pudreaza cu sare si piper. Rosiile, ceapa, sunca si cascavalul se taie in felii subtiri si se aseaza intre feliile de vinete. Se toarna in tava ulei si se pun evantaiele la cuptor timp de 30 minute.

Notite:

Se pot servi ca atare, sau cu garnituri.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:43
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi