« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Clatite cu carne

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Clatite cu carne Imprimare Email
Scris de Liliana Cristea   

Reteta: Clatite cu carne

Ingredientele retetei culinare:

=> 10 clatite subtiri

=> 2 bucati piept de pui

=> 2 cepe

=> 2 morcovi

=> sare, piper

=> marar

=> 2 oua

=> 2 linguri smantana

Prepararea retetei culinare:

Faci clatitele dupe reteta ta si le coci cat mai subtiri.
Toci carnea, cureti si tai ceapa si o pui sa se caleasca in ulei. O tii putin pana ce devine aurie si pui si morcovii trecuti prin razatoarea cu ochiuri mici. La fel, ii tii putin si adaugi carnea. Le lasi putin sa se caleasca impreuna si apoi torni apa (circa 1/2 canita de cafea) si lasi sa fiarba inabusit. Repeti operatiunea cu apa de mai multe ori pana ce totul fierbe asa inabusit. La final adaugi mararul, sare si piper.
Ungi cu unt (poti si cu ulei, dar iese mai delicat cu unt) un vas care merge la cuptor si asezi straturi de clatite si carne. Ultimul strat trebuie sa fie o clatite. Deasupra torni cele doua oua batute (ca pentru omleta) si amestecate cu smantana. Dai la cuptor pentru 10 minute sa se gratineze.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:28
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi