« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Carne cu ciuperci si sos alb

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Carne cu ciuperci si sos alb Imprimare Email
Scris de Gina Vlad   

Reteta: Carne cu ciuperci si sos alb

Ingredientele retetei culinare:

=> 4-6 felii de carne batute ca pentru snitel

=> cateva fire de tarhon verde

=> 3 cepe

=> 500 g ciuperci

=> 150 ml ulei

=> 3 linguri smantana

=> sare, piper

=> sucul de la o lamaie

Prepararea retetei culinare:

Toci marunt tarhonul, ceapa, piciorusele ciupercilor si le calesti putin la foc mic, in jumatate din cantitatea de ulei. Intre timp, feliile de carne si palariile ciupercilor taiate felii le asezi intr-o tava, adugi sarea si piperul dupa gust, torni restul de ulei si le pui la cuptor 25 de minute.
Compozitia calita o dai deoparte, o amesteci cu smantana si cu zeama de la 1/2  lamaie. Pe o farfurie
pui cateva linguri de sos, deasupra asezi feliile de carne si 2-3 ciuperci scoase din cuptor. Ornezi cu frunze de tarhon si feliute de lamaie.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:17
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi