« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Carnati de porc cu sos de vin

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Carnati de porc cu sos de vin Imprimare Email
Scris de Ana Hacman, Suceava   

Reteta: Carnati de porc cu sos de vin

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g carnati proaspeti de porc

=> 1 pahar cu vin alb

=> 1 bob mic nucsoara

=> 100 g unt

=> Delikat pentru Carnaciori

Prepararea retetei culinare:

In apa clocotita pui pentru 5 minute carnatii la fiert impreuna cu Delikat pentru Carnaciori si atata apa cat sa-i cuprinda, dupa care arunci apa si o inlocuiesti cu vin, adaugi nucsoara, Delikatul pentru Carnaciori si untul. Acoperi cu un capac si mai fierbi la foc mic inca 10 minute. Se servesc calzi alaturi cu cartofi natur (fierti in apa cu sare), presarati cu patrunjel verde tocat fin.

Notite:
PRET: 15 LEI - 2-3 portii
PREGATIRE: 35 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:29
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi