« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Burta cu fasole si macaroane

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Burta cu fasole si macaroane Imprimare Email
Scris de Noemi Belenyesi, Portugalia   

Reteta: Burta cu fasole si macaroane

Ingredientele retetei culinare:

=> 50 ml ulei de masline

=> 2 cepe mari

=> 4 catei de usturoi

=> 1 frunza dafin

=> 2 morcovi

=> 150 g bacon

=> 100 g carnati afumati

=> 4 linguri bulion

=> 1/2 kg burta de vita

=> 1 conserva mare fasole alba

=> 250 g macaroane

=> sare

=> piper

 

Prepararea retetei culinare:

Prima data fierbi burta si o tai cubulete mai mari. Calesti ceapa, usturoiul si frunza de dafin impreuna. Cand e gata pui morcovii taiati rondele si lasi 5-6 minute. Nu uita sa amesteci totdeauna, sa nu se arda!
Adaugi si baconul taiat cubulete mici. Dupa 3-4 minute pui carnatii taiati rondele, nu prea groase, si pui bulionul. Cand compozitia a dat in 2-3 clocote, pui burta taiata. Adaugi apa sa nu se arda si pui mai multa, pentru ca adaugi macaroanele care vor fierbe impreuna cu compozitia de burta. Cand macaroanele sunt gata fierte, pui conserva de fasole. Adaugi sare si piper dupa gust. Lasi sa dea in 2-3 clocote.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:33
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi