« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Budinca din maruntaie de miel

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Budinca din maruntaie de miel Imprimare Email

Reteta: Budinca din maruntaie de miel

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/4 kg maruntaie de miel

=> 2 cepe rosii

=> 2 oua + 1 ou pentru uns

=> 2 linguri cascaval ras

=> 2 linguri smantana

=> 100 g urda

=> sare

=> piper

Prepararea retetei culinare:

Oparesti maruntaiele, le tai bucatele si le calesti in ulei impreuna cu ceapa tocata. Odata calite le amesteci cu ouale, smantana si branza faramitata si pui sare si piper dupa gust. Amesteci oul cu cascavalul ras. Torni compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, ungi budinca cu oul amestecat cu cascaval si o dai la cuptor pentru 40 de minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:45
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi