« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Boeuf Stroganof

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Boeuf Stroganof Imprimare Email
Scris de Tamara Ivascu, Bucuresti   

Reteta: Boeuf Stroganof

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne de vaca (macra, muschi)

=> 300 g ceapa

=> 1/2 kg ciuperci (facultativ)

=> 1 lingura faina

=> 500 g smantana

=> sare, piper

=> ulei

Prepararea retetei culinare:

Carnea fara pielita se taie bucati cam de forma unui deget, se pune la prajit impreuna cu ceapa, se adauga mereu apa calda pana ce carnea este complet fiarta, iar ceapa topita (pe parcurs se adauga ciupercile daca dorim); se mai pune apa, la sfarsit se desface faina cu smantana si se toarna in preparat. Se serveste pe mijlocul arfuriei, inconjurat de cartofi prajiti.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:23
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi