« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Bitoci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Bitoci Imprimare Email
Scris de Elena Cara, Bacau   

Reteta: Bitoci

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g carne vita

=> 150 g unt

=> 2 oua

=> 2 linguri de faina

=> 3 cepe

=> sare

=> piper

=> o cana cu smantana

Prepararea retetei culinare:

Toci carnea (dupa spalare) si o framanti cu 100 g unt. Sarezi si piperezi dupa gust. Formezi chiftele mari pe care le treci prin faina, apoi prin ou si le prajesti in untul incins ramas. Cand sunt aproape gata, torni deasupra lor ceapa taiata pestisori, prajita separat si smantana. Sunt foarte bune calde.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:38
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi