« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete carne Retete carne - Anghemat de miel

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete carne - Anghemat de miel Imprimare Email
Scris de Ema Tanasolu   

Reteta: Anghemat de miel

Ingredientele retetei culinare:

=> 1/2 kg carne de miel

=> 2 cepe

=> ulei

=> sare

=> lapte

=> faina

=> zeama de lamaie

 

Prepararea retetei culinare:

1/2 kg de carne de miel se taie bucati pe care le spalati si le tamponati cu un prosop foarte curat. Tocati marunt 2 cepe si inabusiti-le in ulei. Adaugati un varf de cutit de sare, apa cat sa acopere
carnea si lasati sa fiarba. Separat, pregatiti un sos alb ca pentru ciulama (din lapte, faina si ulei), il turnati peste bucatile de carne si lasati sa mai fiarba. Adaugati o lingurita de zeama de lamaie sau o felie (din lamaie) subtire cu coaja. Dati vasul la cuptor ca sosul sa scada, dar nu foarte mult.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 20:24
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi