« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete branza Retete branza - Drob de vinete cu telemea

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete branza - Drob de vinete cu telemea Imprimare Email
Scris de Elena Soimos, Hunedoara   

Reteta: Drob de vinete cu telemea

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 vinete potrivite

=> 5 linguri telemea rasa

=> 4 linguri gris

=> 1 legatura verdeata

=> 2 oua

=> 1 lingurita condiment tip Vegeta sau Delikat

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

Speli vinetele, le cureti de coaja si le tai cubulete pe care le fierbi in apa cu putina sare, circa 20 de minute. Le scurgi de apa, le lasi sa se raceasca si le amesteci cu grisul, verdeata tocata, ouale batute, telemeaua rasa, condimentul, sarea si piperul. Pui compozitia intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet, pui bucatele de unt si dai drobul la cuptor pentru 30 de minute.

Notite:

E mai gusto rece!

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 18:09
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi