« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete branza Retete branza - Dovlecei umpluti cu branza

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete branza - Dovlecei umpluti cu branza Imprimare Email
Scris de Gabriela Stoian, Galati   

Reteta: Dovlecei umpluti cu branza

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 dovlecei

=> 150 g branza de vaci

=> 2 oua

=> unt

=> 1 legatura de marar

=> smantana

Prepararea retetei culinare:

Cureti 4 dovlecei, ii tai in jumatate, pe lungime, le scoti miezul, ii oparesti si ii lasi sa se scurga. Intre timp, freci 150 g branza de vaci cu 2 oua si 1 lingura de unt, apoi adaugi 1 legatura de marar tocat si sare dupa gust. Umpli dovleceii si ii asezi intr-o cratita cu unt, torni si o ceasca de apa si ii dai la cuptor. Cand ii aduci la masa, torni smantana peste dovleceii umpluti.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 18:08
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi