« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete branza Retete branza - Conservare branza

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete branza - Conservare branza Imprimare Email
Scris de Valentina Mateescu   

Reteta: Conservarea branzei

Ingredientele retetei culinare:

=> telemea

=> 1 ou

=> saramura

Prepararea retetei culinare:

Scurgi bine de zer telemeaua, sa fie uscata, nu sfaramicioasa. Separat se face o saramura concentrata. Ca sa vedem daca este destul de tare punem in ea un ou. Daca oul pluteste este bine. Branza se asaza in putina de lemn sau cutii de plastic si peste ea se toarna saramura, in asa fel incat sa o acopere. Cand se consuma, branza se spala putin pentru a o desara.

Notite:
Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 18:12
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi