« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete branza Retete branza - Ciuperci umplute cu branza de vaci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete branza - Ciuperci umplute cu branza de vaci Imprimare Email
Scris de Lorinczi Ileana, Ludus   

Reteta: Ciuperci umplute cu branza de vaci

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g ciuperci mai mari

=> 100 g unt

=> 100 g branza de vaci

=> 1 lingura marar sau patrunjel verde

=> sare

Prepararea retetei culinare:

Speli ciupercile, le asezi intr-o cratita, pui in fiecare putina sare, o bucatica de unt, le acoperi si le dai
la cuptor la foc mic, pana se inmoaie. Toci cotoarele, le inabusi intr-o cratita, cu putina sare si unt. Treci printr-o sita rara branza de vaci. O freci bine, pana devine ca o pasta si o amesteci cu cotoarele tocate si inabusite si cu patrunjel sau marar verde, tocat marunt. Cu aceasta pasta umpli ciupercile, presari pesmet fin, iar deasupra fiecareia pui o bucatica de unt proaspat. Asezi ciupercile intr-o tava tapetata cu unt si pesmet si le coci la la cuptor, pana se rumenesc frumos deasupra. Le aduci la masa fierbinti.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 18:09
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi